Kaza, Denizli-Uşak karayolu İğdir Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Denizli istikametinden Uşak istikametine seyreden Ahmet S.K. (18) idaresindeki 43 AEM 388 plakalı motosiklet ile Dinar yönünden gelen ve kavşağa giren Hikmet A. idaresindeki 20 Y 7380 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet savrularak yolun ortasına devrilirken motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan Murat G. (15) yola düştü. Kazada araçta yolcu konumunda bulunan Ayşey A. yaralandı.
Kazaya ilk müdahaleyi yoldan geçen diğer sürücüler yaptı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk kontrolleri yapılan 3 yaralı, ambulanslar ile Çivril Hilmi Öz Devlet Hastanesine sevk edildi. 

Motosiklet Hurdaya Dondu 1
Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapanırken hurdaya dönen araçlar çekici yardımı ile olay yerinde kaldırılarak yol trafiğe açıldı. 

İzne geldiği memleketinde öldürülen askerin son görüntüleri yürekleri sızlattı İzne geldiği memleketinde öldürülen askerin son görüntüleri yürekleri sızlattı


Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken yaralılardan motosiklet sürücüsü Ahmet S.K., arkadaşı Murat G. ile otomobilde yolcu konumunda bulunan Ayşe A. Çivril Hilmi Öz Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından ambulan ile Denizli'ye sevk edildi. 

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.