Denizli Gönül Köprüsü Derneği tarafından İçişleri Bakanlığı tarafından onaylı proje olan Gönül Kültürhanesi, Denizli'de hizmete açıldı. Açılış Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Marım tarafından gerçekleştirildi.

Açılışta konuşma yapan Gönül Köprüsü Başkanı Nergis Şenocak, "Hepiniz hoş geldiniz. Bugün, Gönül Ofis'te, Gönül Kültürhanemizin Derneğimizin İçişleri Bakanlığı onaylı projesinin açılışını yapmaktayız. Burada kültüre dair birçok etkinlik gerçekleştireceğiz. Yazlık sinema gösterimleri yapacağız, çeşitli toplantılar düzenleyeceğiz ve bunları çadırımızda gerçekleştireceğiz. Türk halk müziği ve korosu müzik dinletileri olacak. Bu dinletilere katılımınızı bekleriz, çok keyifli olacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

ÇİFTÇİ KARDEŞLER GÜNGÖR ÇİFTÇİ İÇİN LOKMA DÖKTÜRDÜ ÇİFTÇİ KARDEŞLER GÜNGÖR ÇİFTÇİ İÇİN LOKMA DÖKTÜRDÜ

Dernek Başkanı Nergiz Şenocak, Katılımcılara Teşekkür Etti
 

Konuşmasında katılımcılara teşekkür eden Şenocak; "Katıldığınız ve geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum, ayaklarınıza sağlık. Hepimiz için hayırlı olur inşallah. Burada hedeflediğimiz kitle dezavantajlı gruplar ve evden dışarı çıkmamış kadınlarımızdır. Bugün, her birinin işi olduğu ve okulların kapanmasından dolayı kendileri şu an aramızda değil. İlerleyen saatlerde buraya gelerek sohbete katılacaklar. Şimdiden gelenlere teşekkür ediyorum ve hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Nergis Hanim Kulturhane

Açılışı değerlendiren ve süreçten bahseden Şenocak;"Açılışımız gayet güzel geçti. Gün içerisinde devam eden bir faaliyet olduğu için sürekli ziyaretçi akışı oldu. Bugün taş tozundan objeler yaparak etkinliklerimizin ilkini gerçekleştirdik. Bu proje kapsamında atölye çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bu atölyelerde hedef kitlemiz özellikle bayanlar ve dezavantajlı gruplar." ifadelerini kullandı.

Etkinlikleri Dernek Sayfasından Takip Edebilirsiniz

Etkinliklerin ne zaman olacağını dernek sayfalarında paylaşacaklarını söyleyen Şenocak;"Dernek sayfamızda etkinliğin bilgilerini öncesinden vererek vatandaşımızı davet edeceğiz. Hem burayı görecekler, hem de atölye çalışmalarımıza katılacaklar. Proje kapsamında malzemeyi biz tedarik ediyoruz. Etkinlik sonunda yapmış olduğu ürünleri alıp götürebiliyorlar." dedi.

Gonul Koprusu Kulturhane

Dernek Başkanı Nergiz Şenocak Vatandaşları Konsere Davet Etti

Gönül Köpüsü Dayanışma Derneği Başkanı Şenocak;" 25 Haziran Salı günü saat 20.00'da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde koromuzun konseri olacak. Tüm vatandaşlarımızı bekleriz." dedi.