Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Deliktaş Mahallesinde yaşayan Melisa Varel'i arama çalışmaları sürüyor. Kurban Bayramının arife gününe denk gelen 15 Haziran’da anneannesinin evinden çıktıktan sonra geri dönmeyen 14 yaşındaki Melisa Varel’den 15 gündür haber alınamıyor. Kızının bulunması için tüm yolları deneyen baba Hüseyin Varel, kızını aramaya pes etmeden devam ediyor. Geride kalan iki hafta boyunca zorlu süreçlerden geçen acılı baba, olay ile ilgili gelişmeleri anlattı.

Denizlide Kaybolan Melisa Varelin Babasi Konustu Ilani Kaldir Dedi1

“İlanı Kaldır”

Kızının bulunması için Denizli’de çok takipçili bir sosyal medya hesabına ilan veren baba, kendisine gelen telefon sonrasında ilanı kaldırmak zorunda kaldığını söyledi. Yaşadıklarını anlatan baba, “Ben Denizli’de bir sayfaya ilan vermiştim. Beni çocuk şubeden polis aradı, ‘Sen bizim işimizi güçleştiriyorsun. Biz Melisa’nın arkadaşlarına ulaşmaya çalışıyoruz, ifade vermekten kaçınıyorlar. Sen ilanları kaldır’ dedi, ben de kaldırmak zorunda kaldım. Arayan kişinin polis olduğuna da emin olamıyorum. Acaba başka birisi arayıp, ilanın sağda solda görünmesine mi engel olmaya çalışıyor, bilmiyorum. Polisin üzerine yalan konuşmak da istemiyorum. İki arada bir derede kaldım. İlanı sayfadan kaldırmak durumunda kaldım, herkes duruldu şu anda. Sayfadayken herkes irtibata geçiyordu, orada burada gördük diyordu” dedi.

“Ben Aklıma Her Şeyi Getiriyorum Artık”

Süreç uzadıkça tüm kötü ihtimallerin aklına geldiğini belirten Hüseyin Varel, “Kaçırılma da olabilir, çocuğu madde bağımlısı yapıp kullana da bilirler, ben aklıma her şeyi getiriyorum artık. Çünkü 14 yaşındaki çocuktan 15 gündür haber yok” şeklinde konuştu.

Denizlide Kaybolan Melisa Varelin Babasi Konustu Ilani Kaldir Dedi2

Buse Gül Çimen, Denizli’de 16. Kattan Atladı Buse Gül Çimen, Denizli’de 16. Kattan Atladı

Daha Önce Kaçma Girişimleri Olmuş

Melisa’nın daha önce de kaçma girişimlerinin olduğunu söyleyen baba Varel, “Bir çocuk evden bu kadar kaçıyorsa, demek ki bir sıkıntısı var demektir. Ya madde bağımlısı oldu; madde aramaya gidiyor, ya da başka bir şey oldu. En son kaçtığında şehir dışına çıkmaya çalışırken jandarma tarafından yakalanmış. Belki de bu çocuk şu an şehir dışına çıkmaya çalışıyor ya da çıkarılmaya çalışılıyor, bilmiyorum” dedi.

“Müge Anlı’ya Başvuruda Bulundum”

14 yaşındaki kızının bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurduğunu aktaran baba, “Müge Anlı’ya başvuruda bulundum, size dönüş yapacaklar dediler ama oradan da aramadılar” ifadesinde bulundu.    

Editör: Ali İhsan Sivrikaya