Türkiye'de mevcut olan enflasyon ve ekonomik kriz sebebiyle vatandaşlar geçim sıkıntısı çekiyor. İktidarın uyguladığı ekonomi politikaları sebebiyle faturalara, gıda fiyatına, akaryakıta uygulanan zamlar her geçen gün artarak devam ediyor.  

İktidarın Ekonomi Politikaları Zorda Bırakıyor

Tüm Türkiye’deki ekonomik sorunlar tabi ki de Denizlili vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Denizli’de vatandaşlar ise Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun seçim vaadi olan su faturalarına yapılacak indirimi bekliyor.  

Denizli Esnafının Başı Faiz Oranları ile Dertte “Esnafın Cenazesi Kaldırılıyor” Denizli Esnafının Başı Faiz Oranları ile Dertte “Esnafın Cenazesi Kaldırılıyor”

İlk Su İndirimi Yapan Belediyeler

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası ilk suya indirimi yapan belediyeler Bursa Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi olmuştu. Giresun Belediye Meclisi ise suya indirim yapılması için söz konusu maddeyi, oylama sonucu Plan Bütçe Komisyonu'na havale etti.  

Başkan Çavuşoğlu'nun Seçim Vaadleri Arasındaydı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu adaylığı sürecinde, “Şu anda Denizli Büyükşehir Belediyesi, su faturası üzerinden zulmetmektedir. Eskiden insanların haberi bile olmayan bir fatura, bugün itibari ile elektrik faturasını geçmiştir. Buradan ilk sözümüzü veriyoruz; göreve başladığımız ilk mecliste su faturasında yüzde 50 indirimi dezavantajlı mahallelerden başlayarak tüm Denizli’ye yayacağız” demişti.  

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli