Denizlisporlu futbolcu Emirhan Kaşçıoğlu, antrenman sırasında aldığı darbe sonucu burun bölgesinde meydana gelen üç ayrı kırık nedeniyle Denizli Özel Cerrahi Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat geçirdi.

Emirhan Kaşçıoğlu, Çarşamba günü gerçekleşen idmanda burnuna şiddetli bir darbe aldı. Bu olayın ardından genç futbolcu, oluşan şekil bozukluğu ve burun tıkanıklığı şikayetleriyle Denizli Özel Cerrahi Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda Kaşçıoğlu'nun burnunda üç ayrı kırık olduğu ve burun içindeki orta bölmede tıkanıklık olduğu belirlendi.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı Op. Dr. Tuna KENAR tarafından acil ameliyata alınan Kaşçıoğlu, başarılı bir operasyon geçirdi. Op. Dr. Kenar, ameliyat sonrasında hastanın nefes alabilen ve dış görünüşü düzgün bir buruna kavuştuğunu ve ertesi gün sağlıklı bir şekilde taburcu edildiğini ifade etti. Ayrıca, Op. Dr. Kenar, hastanın iyileşme sürecini yakından takip ederek, gerekli tedavilerle en kısa sürede sahalara dönmesi için çaba göstereceklerini belirtti.

Op. Dr. Kenar, burun travması sonucu oluşan kırıkların, burun dışında şekil bozukluğu, burun orta bölgesinde eğrilik, burun içinde şişlik ve kanamaya bağlı tıkanıklık gibi sorunlara yol açabileceğini ifade etti. Ayrıca, burun kırığı yaşanan ilk günler içinde KBB Hastalıkları uzmanına başvurmanın önemine vurgu yaparak, erken müdahale ile ileride burun orta bölgesi eğriliği düzeltme veya burun estetiği ameliyatı gibi gereksinimlerin önüne geçilebileceğini dile getirdi.

Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonasına ilk kez ev sahipliği yapan Çameli, 2025 hazırlıklarına başladı Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonasına ilk kez ev sahipliği yapan Çameli, 2025 hazırlıklarına başladı
Editör: Haber Merkezi