Denizli Memur Sen İl Başkanı ve Denizli Eğitim Bir Sen İl Başkanı Feyzullah Öselmiş Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Dr. Mehmet Gök’ü ziyaret etti. Ziyarette Gök’e yeni görevinde başarı dileyen Öselmiş hayırlı olsun temennilerini de iletti. 

Dr Mehmet Gok Denizliden Gelen Misafirlerini Agirladi1

Çivril Milli Eğitim müdürü olarak göreve başlayan Dr. Mehmet Gök makamında misafirlerini ağırladı. Hayırlı olsun dikellerini kabul eden Dr.Gök, ziyaretine gelen misafirlerine teşekkür etti. ilçe Milli Eğitim Müdürü son olarak Denizli Memur Sen İl başkanı ve Denizli Eğitim Bir Sen il başkanı Feyzullah Öselmiş ile Eğitim Bir Sen Merkezefendi İlçe başkanı Abdurahman Gever, Eğitim Birsen Pamukkale ilçe başkanı Mehmet Mulcar'a ve Eğitim Birsen Çivril İlçe Başkanı Mustafa Turinay ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette Eğitim Bir Sen başkanları Dr. Mehmet Gök’e görevinde başarı diledi. 
Ziyaret ile ilgili bir paylaşım yapan Denizli Memur Sen İl Başkanı ve Eğğitim Bir Sen İl Başkanı Feyzullah Öselmiş “Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Dr. Mehmet Gök'ü ziyaret ettik.Sayın müdürümüze yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eder, muvaffakiyetler dileriz” ifadeleri ile Dr. Mehmet Gök’e başarı diledi.

Dr Mehmet Gok Denizliden Gelen Misafirlerini Agirladi2

ÇİVRİL’İ BEKLEYEN TEHLİKE; KURAKLIK VE OBRUK ÇİVRİL’İ BEKLEYEN TEHLİKE; KURAKLIK VE OBRUK

Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök’te ziyaretten sonra yaptığı değerlendirmede ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Denizli Memur Sen İl Başkanı ve Denizli Eğitim Bir Sen İl Başkanı Feyzullah Öselmiş başkanıma ve il yönetimindeki yönetim kurulu üyelerine; Eğitim Bir Sen Merkezefendi İlçe başkanı Abdurahman Gever ve ilçe yönetim kurulu üyelerine;Eğitim Birsen Pamukkale ilçe başkanı Mehmet Mulcar'a ve Eğitim Birsen Çivril İlçe Başkanı Mustafa Turinay ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.