Hastalık ve önlemeye yönelik faaliyetlerini sürdüren Çivril İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri köy ve mahalle ziyaretleri ile bilgilendirme çalışmamalarına devam ediyor. Köy ziyareti yapan ekipler köy kahvelerinde vatandaşlarla bir araya gelirken ev ziyaretleri de yaparak kadınları bilgilendiriyor.

Uzmanlar Uyarıyor: Mantar Enfeksiyonlarında Artış Var, Dikkat Edilmesi Gerekenler Ne? Uzmanlar Uyarıyor: Mantar Enfeksiyonlarında Artış Var, Dikkat Edilmesi Gerekenler Ne?

Yapılan çalışmalar ile ilgili olarak Denizli Sağlık Müdürlüğü resmi internet sayfasından yapılan bilgilendirmede vatandaşların hasatlıklara karşı bilgilendirildiği bildirildi. Yapılan bilgilendirmede “Çivril İlçe Sağlık Müdürlüğümüz tarafından Beyköy, Tekke, Aşağı Çapak, Yukarı Çapak, Belence ve Yamanlar mahallerinde vatandaşlara kanserden korunma, erken teşhisin önemi ve kanser taramaları, aşırı sıcaklardan korunmak için yapılması gerekenler, Hipertansiyon, Demans, Yaşlılıkta Görme sorunları hakkında bilgi verilip broşür dağıtıldı” ifadelerine yer verildi.

Muhabir: Serap Sofulu