Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Ali Değirmenci, önceki dönem Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekilliği görevini de yürütmüştü. Değirmenci Aydın’ın Germencik ilçesinde noter olarak göreve başlayacağı için istifa etti. Ali Değirmenci’nin bu istifasına ilişkin ise Eski Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu genccivrilgazetesi.com’a açıklamalarda bulundu.   

  

“Cepheden Kaçıyorsunuz”  

  

Eski Başkan Subaşıoğlu, “Bu arkadaşın Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun AK Parti’deki yolsuzluk ve usulsüzlüklerle ilgili söylediği şeylere karşı AK Parti Grup Başkanvekili olarak savunma yapması lazımdı bence buradan kaçtı. Bende paylaşım yaptım ‘Zor geldi sana bu iş, daha siyaset yapacaktık. Nereye kaçtın?’ dedim.  

Noterde görevi olabilir de durup dururken kimseye gel sen noter ol demiyorlar. O, Grup Başkanvekili iken noterlik başvurusu yapmış. Yoksa noter olmuştur, olmamıştır demiyorum ben ama AK Parti’nin Grup Başkanvekiliyken bırakıp gidiyorsunuz. Cepheden kaçıyorsunuz yani” dedi.    

CHP İLÇE BAŞKANI ATAŞ’DAN CHP'NİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI CHP İLÇE BAŞKANI ATAŞ’DAN CHP'NİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

  

“Konforlu Siyaset Yapıyordunuz?”  

Eski Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yaptığı açıklamada, “İktidardayken, Osman Zolan’ın yanındayken iyiydiniz, orada başkanvekiliydiniz? Şoförünüz vardı aracınız vardı. 3-4 tane özel kaleminiz vardı. Konforlu siyaset yapıyordunuz? Hani dava, hani AK Parti ne oldu? Uçtu... Savunacaksın, kaçmayacaksın siyaset böyle yapılır.  Yıllardır belediyeyi yönettiler bunlar. 2009 yılından beri Büyükşehir Belediyesindeydi. AK Parti adına her şeyi bilen, o niye savunma yapmıyorsun, kaçıyorsun? Kaçmayacaksın” şeklinde konuştu. 

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli