Olay, Muğla’nın Seydikemer ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Seydikemer'de 22 Mart tarihinde ortadan kaybolan 52 yaşındaki Şaban Ataş'tan bir daha haber alınamadı. Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, Ataş’ı sevgilisinin öldürdüğünü itiraf ederek cesedin yerini söyledi. Durumun Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirilmesinin ardından ekipler, belirtilen bölgeye gitti. Ekipler, Sarıyer mevkiinde üstü taşlarla örtülmüş bir ceset buldu. Cesedin Şaban Ataş'a ait olduğu teyit edildi.

Eski Esini Sevgilisinin Oldurdugunu Itiraf Etti

"Cesedin Üstünü Taşla Örttük"

Boşanmasına rağmen Şaban Ataş ile aynı evde yaşamaya devam eden Emine Karabulut, ettiği itirafta, "Kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhanettin, Şaban'ı iple boğdu, ardından kafasına sopa ile vurdu. Cesedi Burhanettin, oğlum Mert ve annemle birlikte yayla yoluna götürüp attık. Sonra sabahın erken saatlerinde attığımız yere giderek, Burhanettin'le cesedin üstünü taşla örttük. Çok pişmanım" dedi.

İzmir’deki Patlama İle İlgili Yeni Gelişme! 2 Kişi Tutuklandı İzmir’deki Patlama İle İlgili Yeni Gelişme! 2 Kişi Tutuklandı

5 Kişi Gözaltına Alındı

Yapılan itirafın ardından eski eş Emine Karabulut, oğulları Mert ve Mustafa Ataş, annesi Durkadın Karabulut ile sevgilisi Burhanettin Öztürk gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi