Denzili’de her evin her işyerinin camında perde görmek mümkündür. Farklı desen ve modellerde perdeler bu yaz da alıcısına sunulmak üzere vitrinlerde yerini aldı.

Kiracı Olmak Perde Seçimini Etkiliyor!

 Düğün sezonun açılmasıyla birlikte evlerin vazgeçilmez demirbaşı olan perde alışverişleri başladı. Yeni evlenecekler ve evini yenileyeceklerin ilk duraklarından olan perdeciler yoğunlaşıyor. Perde seçiminin de püf noktası olduğunu belirten Safir Perde işletmecisi Ümran Taşkın Köseoğlu: “öncelikli olarak perde alacak müşterimize kiracı olup olmadığını soruyorum. Çünkü bu en önemli faktörlerden. Ölçüyü eve gidip aldığımız için eğer ki ilerde taşınacaksa onlara ekstra maliyet çıkmasın diye o eve uygun değil de daha sonra da taşındığı evde kullanabilecekleri model ve boyut olarak dikim gerçekleştiriyoruz. Şuan ki evi bir pencereli iken taşındığı evde odası iki pencereli olabilir. O zaman yapılan perdenin aynısını bulmak zor olmasın diye daha yaygın devamı olan ürünler veriyoruz müşterimize.” dedi.

“Camlarınız Evinizin Şıklığı Tamamlar”

Perde alışverişinde önemli olan müşterilerin evinin şeklidir diyen esnaf Köseoğlu: “ Perde almadan önce hangi modeli istediğinizi bilmek önem arz eder. Fakat model içinde evinizin o modele uygun yapıda olması da gerekir. Bazı camlar vardır ölçü anlamında zorluk çıkarır. Oraya gerekirse evinizin konseptini bozmadan mekanik pereler verebiliriz. Yani model konusunda evinizi ve tarzını gördükten sonra biz yardımcı olabiliyoruz. Çünkü perdeler evlerin şıklığı tamamlar. Yanlış perde seçimi müşteriye hem maliyet yaratır hem de görüntüsü iyi olmaz. Odaya girdiğinize o zarafeti yakalayamazsınız. ”diyerek pedre alacak olanlara tüyolar verdi.

KAYMAKAM MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR KAYMAKAM MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR