Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu geçtiğimiz günlerde elektriğe yüzde 38 oranında zam yapılacağını duyurmuştu. Bugünden itibaren geçerli olacak zamlarla ilgili Denizli Milletvekili Şeref Arpacı sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak duruma tepki gösterdi.  

Bugünden itibaren geçerli olacak yüzde 38 zam oranıyla birlikte 100 kWh elektrik tüketimi olan bir mesken abonesi 207,23 TL ödeme yapacak. Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ise “AKP iktidarı, halktan alıp dağıtım şirketlerine kazandırmaya devam edecek” dedi. 

“Dağıtım Şirketleri Kazanmaya Devam Edecek” 

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı’nun konuyla ilgili paylaşımı ise şu şekilde “AKP, ‘gri liste’den çıkış kutlamaları yaparken yurttaşı karanlığa mahkum ediyor! Yüzde 38'lik elektrik zammı bugün itibarıyla yürürlüğe girdi! Bu zamla birlikte faturanın yalnızca %23,8'i enerji bedelini oluştururken, %65,9'unu dağıtım bedeli oluşturuyor! AKP iktidarı, halktan alıp dağıtım şirketlerine kazandırmaya devam edecek. Vatandaşa reva görülen bu zulüm elbet son bulacak! CHP olarak biz; ülkemizi karanlıktan aydınlığa, emekliyi, çiftçiyi, üreticiyi, emekçiyi refaha kavuşturacağız!” 

Siyasiler Denizli Milletvekilini Hastanede Ziyaret Etti Siyasiler Denizli Milletvekilini Hastanede Ziyaret Etti

Fatura

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli