Galatasaray Spor Kulübü, UEFA Kupası'nın 24'üncü yıldönümü, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikle kutlandı. 

Düzenlenen etkinliğe Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri, Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, eski başkanlar Faruk Süren, Alp Yalman, Adnan Polat ve Burak Elmas, dönemin futbolcuları, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile kulüp üyeleri katıldı.

ÇİVRİL GÜREŞ TAKIMI TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU ÇİVRİL GÜREŞ TAKIMI TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

"Çakma Beş Yıldız Değil, Gerçek Beş Yıldız İçin İlerliyoruz"

Galatasaray ikinci başkanı Metin Öztürk yaptığı açıklamalarda Dursun Özbek önderliğinde ilerlediklerini belirterek; "Umarım onun liderliğinde ikinci kez şampiyon oluruz. Çakma beş yıldız değil, gerçek beş yıldız için ilerliyoruz. Sosyal medyada bir haber dönüyor. Bizim bu maça kupa istediğimiz konuşuluyor. Şampiyonluk netleşmeden federasyona başvuru yapacak değiliz. Arda Kardeşler'in bu maça atanması da şaşkınlıkla karşıladığım bir konu. Hatalı kararların şampiyonluğa tesir edeceği maça hakemin manuel atanmasına şaşırıyoruz. Kadıköy'deki maçta Icardi'ye yapılan müdahaleye bir şey yapmaması ve 6-1 yendiğimiz Sivasspor maçındaki yanlış kararları var. İyi niyetimi zorlayarak hata demeye çalışıyorum ama iyi niyetimin de bir sınırı var. Burada olabilecek hatalı kararların sorumluluğu, hakemi atayanlarda. Ligin kaderinin belirleneceği bir maça, Galatasaray aleyhine kararlar veren, Ankaragücü, Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor maçlarında Fenerbahçe lehine kararlar veren hakemin atanmasını manidar buluyoruz. Biz emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. Hak geçerli olduğu zaman Galatasaray, sahasında şampiyon olacaktır." ifadelerini kullandı.