Hoca transferi ile sezona hızlı başlayan Yeşil Çivril belediye spor gelecek yılın kadrosunu kurmak için de çalışmalarına hız verdi. Kadrosundaki bazı oyuncularla yeniden anlaşan kulüp genç ve yeni isimleri de kadrosuna dahil ediyor.

Geçen sezon ilk defa mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de sergilediği mücadele ve oyun ile dikkatleri üzerine çeken Yaşil Çivril Belediye spor 2024 2025 sezonu için kolları sıvadı. Teknik direktör Tuğrul Metin ile yeniden anlaşan kaleci antrenörü olarak da Mevlüt Sarıçam ile anlaşan kulüp gelecek sezonun kadrosunu kurmak için transferlere başladı.  

YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek 3 takımdan birisi olan Yeşil Çivril Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken transfer çalışmalarına da hız verdi. Teknik Sorumlu Tuğrul Metin Çivril’e yakışan güçlü bir takım oluşturmak için mücadele ettiklerini söyledi.

Bu kapsamda ilk iş olarak transferi tamamlamayı hedefleyen yeşil beyazlılarda Teknik Sorumlu Tuğrul Metin geçtiğimiz sezonu başarı ile tamamladıklarını belirterek “Yeni sezonda hedeflerimiz daha büyük olacak. Geçen yıldan daha başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Bunun için çalışmalara başladık. İnşallah çok iyi bir kadro oluşturmak için çalışıyoruz ”dedi.

Transfer çalışmalarının gayet iyi gittiğini ifade eden deneyimli çalıştırıcı “Hedefe ulaşabilecek bir kadro yapıyoruz. Başkan ve yönetim kurulu hiç bir fedakarlık dan kaçınmıyor kaliteli çok koşan mücadele gücü yüksek, Çivril’e yakışan bir takım yapma gayretindeyiz ”diye konuştu.

Yeşil Çivril Belediye spor, 2024-2025 sezonunda Denizli’yi Bölgesel Amatör Ligde Sarayköyspor ve Denizli İdmanyurdu Gürellerspor ile birlikte temsil edecek.

Editör: Bülent Çakır