Her yıl Muharrem ayında Çivril Belediyesi tarafından yapılan Aşure hayır geleneği bu yıl da değişmedi. Çivril Belediye binası önünde yapılan hayırda Kaymakam Hasan Akbulut, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Çivril Belediye Başkanı Semih Dere vatandaşlara aşure dağıttı.

SADE AMA GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜN OLDU SADE AMA GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜN OLDU

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen ‘Aşure Günü’nde, Belediye önünde hazırlanan stantta, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Birlik ve beraberliğin sembolü olan Muharrem Ayı’nın en güzel örneği, Çivril’de büyük katılımla yaşandı. Çivril Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde belediye binası önünde kurulan stantta Belediye Başkanı Semih Dere, Kaymakam Hasan Akbulut ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Çivrillilere aşure ikram etti.

Aşure dağıtımı esnasında konuşan Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, “Çivril’de geleneksel olarak her Muharrem ayından yapılan Aşuremizi bu yılda yaptık. Davetimize katılan binlerce hemşerimize kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan aşure ikramında bulunduk. Bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Aşure programına katılan Kaymakam Hasan Akbulut, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Semih Dere vatandaşlarla birlikte aşure yedi bir süre sohbet etti.

Editör: Bülent Çakır