Hizmete girdiği 2020 yılından itibaren yeri ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği turizm alanlarından biri olan Gözler Lavanta Bahçelerinde Muharrem ayı dolayısıyla Aşure kaynatılacak. Tarla günleri şenliği etkinliği kapsamında düzenlenecek olan Aşure hayrına tüm Denizlileri davet eden Pamukkale Tıbbi ve Aromatik Bitki Üreticileri Birliği, lavanta ile gözlere, aşure ile damaklara bayram ettirecek.

Tüm Denizlilileri aşure ve Tarla günü şenliklerini beklediklerini belirten Gözler Lavanta Bahçeleri yetkilisi Hüseyin Akkaya “her yıl büyük bir katılım ile yaptığımız tarla şenlikleri etkinliğimiz bu yıl mübarek Muharrem ayına denk geldi, bizde birlik olarak Gözlerimizi ziyaret eden misafirlerimize aşure ikramında bulunmak istedik. 20 Temmuz Cumartesi gün düzenlenecek aşure etkinliğinde Lavantalarımız ile göz ve duygulara aşuremiz ile de damaklara hitap edeceğiz. Bu anlamlı ve güzel günde Tüm Denizlileri ve misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyacağız” dedi.

ÇÖPLÜKTEN ORMANA SIÇRAYAN YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ ÇÖPLÜKTEN ORMANA SIÇRAYAN YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

20 Temmuz Cumartesi günü saat 11.00’de başlayacak Aşure ikramı ile başlayacak olan ‘Gözler Lavanta Bahçeleri tarla şenlikleri’ gün boyu devam edecek.

Editör: Bülent Çakır