Istanbul haberleri Haberleri

istanbul haberleri haberleri ve güncel istanbul haberleri gelişmeleri, istanbul haberleri ile ilgili tüm video, istanbul haberleri fotoğrafları ve istanbul haberleri haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


Ulusal Haberler

İstanbul'da iki şahıs, hasta taşıyan bir ambulansın önünü keserek; "Hasta taşıdığınıza inanmıyoruz," dedi. Ambulans şoförü hastayı göstermek zorunda kaldı.

Ulusal Haberler

İstanbul-Yalova arasında sefer yapan arabalı vapurda korku dolu anlar yaşandı. Yağışlı ve rüzgarlı havanın etkisiyle yükselen dalgalar araçların camının kırılmasına...

Ulusal Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki 26 CHP'li İlçe başkanıyla beraber, Anıtkabir'i ziyaret etti.

Ulusal Haberler

İstanbul Bahçelievler'de yanan bir iş yerinde bulunan ve öldürüldüğü tespit edilen cinayetle ilgili gözaltına alınan şahsın ifadesine ulaşıldı.

Ulusal Haberler

İstanbul Beylikdüzü’nde kendilerini polis olarak tanıtıp, adının hırsızlığa karıştığını söylerek, bir vatandaşı 285 bin lira değerinde dolandıran 2 şüpheli yakalandı.

Ulusal Haberler

Sokakta yürüyen bir adam, karşısından gelen şahsın silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı kameralara anbean yansırken, bacaklarından vurulan adam hastaneye kaldırıldı.

Özel Haber