Menteşe Haberleri

menteşe haberleri ve güncel menteşe gelişmeleri, menteşe ile ilgili tüm video, menteşe fotoğrafları ve menteşe haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


Ulusal Haberler

Geleneksel Muğla Düğün Yemekleri Festivali, 29 Haziran Cumartesi günü Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de, Arasta Bölgesi’nde gerçekleştirilecek.

Ulusal Haberler

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında bulunan araçta yangın çıktı. Yangına ilk müdahale belediye otobüsü şoföründen geldi.

Ulusal Haberler

Muğla’nın Menteşe ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan ve alkollü olduğu tahmin edilen sürücü, asayiş, trafik ve karakol ekiplerini peşine takarak...

Ulusal Haberler

Muğla’da seyir halindeki bir araçta başlayan yangın ormanlık alana sıçradı. Ekiplerin müdahalesi ile yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Ulusal Haberler

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Sakar rampasında seyir halindeki bir araçta yangın çıktı. Yangının ardından araç kullanılmaz hale geldi.

Ulusal Haberler

Muğla’da bir apartmanın balkonunda çıkan yangın çıktı. Kombinin alt kısmında çıkan yangın korkuttu. Facianın eşiğinden dönüldü.

Ulusal Haberler

Muğla Menteşe'de otomobili ile trafikte seyir halindeyken kalp krizi geçiren adam direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı.

Özel Haber