Orman yangını Haberleri

orman yangını haberleri ve güncel orman yangını gelişmeleri, orman yangını ile ilgili tüm video, orman yangını fotoğrafları ve orman yangını haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


Ulusal Haberler

İzmir'in Çeşme ilçesindeki yangının, sigara izmaritinden çıktığı ortaya çıktı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı yansıdı.

Ulusal Haberler

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir'de yaptığı açıklamada, İzmir'in Selçuk ve Menderes, Balıkesir'in Susurluk ilçesindeki orman yangınlarının kontrol altında...

GÜNDEM

İzmir’in Selçuk İlçesi’nde başlayan ve Aydın’ın Kuşadası İlçesi’ne sıçrayan orman yangınına müdahale çalışmaları sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına...

ASAYİŞ

Denizli’de ormanlık alana yıldırım düştü, yıldırım yangına neden oldu. Yangın ekiplerin yoğun müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

Ulusal Haberler

Manisa’nın Yunus Emre ilçesinde bulunan Akgedik ve Osmancalı’da meydana gelen orman yangını, çevredeki vatandaşlarda korkuya neden oldu.

ASAYİŞ

Denizli’nin Buldan ilçesinde bulunan ormanlık alanda yangın meydana geldi.

Ulusal Haberler

Aydın'da ormanlık alanlara girdiği ve mangal yaktığı tespit edilen 31 kişiye toplamda 63 bin 612 TL idari para cezası uygulandı.

Ulusal Haberler

Muğla’da seyir halindeki bir araçta başlayan yangın ormanlık alana sıçradı. Ekiplerin müdahalesi ile yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Ulusal Haberler

Manisa’da dün başlayan orman yangını, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle 2 mahalle boşaltılarak, vatandaşlar misafirhanelere yerleştirildi.

Ulusal Haberler

Manisa’nın Salihli ilçesinde orman yangını yerleşim yerlerine doğru yaklaşırken 2 mahalle tedbir amaçlı boşaltıldı.

Ulusal Haberler

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır ile Mardin arasında çıkan yangında 11 kişinin hayatını kaybettiğini 6 kişinin ise yoğun bakımda olduğunu...

Ulusal Haberler

Aydın’ın Bozdoğan ve Koçarlı ilçesinde yangın çıktı. Yangınları söndürme çalışmaları devam ederken, yangında evlerin zarar gördüğü belirtildi.

Özel Haber