Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her ayın ilk Çarşamba gününde randevusuz gerçekleşen Halk Günü Buluşmasında Denizlililerle buluştu. Zolan buluşmada istekleri, önerileri ve sorunları dinledi.

 

Buluşma Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nde gerçekleşti. Halk Günü’ne Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer ile daire başkanları da katıldı.

Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızla her mecrada bir araya geliyor, dertlerini dinliyoruz ancak halk günümüzün ayrı bir özelliği var. Çünkü vatandaşlarımız buraya gelirken kendisi ile randevusuz bir şekilde görüşeceğimi bilerek geliyor. Bizler de onların ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak için gayret gösteriyoruz. Halk gününe katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ÇİVRİL’DE YENİ MAHKEMELER HİZMETE BAŞLADI: YARGI SÜRECİ HIZLANIYOR ÇİVRİL’DE YENİ MAHKEMELER HİZMETE BAŞLADI: YARGI SÜRECİ HIZLANIYOR
Editör: Haber Merkezi