İster genç, ister yaşlı…günlük hayatın stresinde, bazen dalgınlıkla bazen çantanın kaybolması ile herkes en az bir kere anahtarlarını kaybetmiştir. Epey can sıkıcı olan bu durum karşısında herkeste en az bir kez çilingirlerden yardım istemiştir.

Her Kapıyı Onlar Açıyor! Denizli Çilingir Fiyatları Ne Kadar1

İşte, bir bakıma “kilit kurtaran” gibi ihtiyacımıza yetişen çilingirlerden biri de Denizli Saltak Caddesinde dükkanı olan bir esnaf.

Her Kapıyı Onlar Açıyor! Denizli Çilingir Fiyatları Ne Kadar7

En Çok Ev Anahtarları Unutuluyor

Çilingir esnafı Mustafa Akcan, dükkanın 19.00’a kadar açık olduğunu belirterek telefonla saat kaçta aranırsa aransın, Denizli’nin tüm ilçelerine hizmet verdikleri bilgisini paylaştı. Kendilerini arayanlar arasında belli bir yaş grubunun ön plana çıkmadığını belirten esnaf, “15 yaşında da 85 yaşında da o anahtar unutuluyor, kaybediliyor. En çok da ev anahtarı unutuluyor” dedi.

Her Kapıyı Onlar Açıyor! Denizli Çilingir Fiyatları Ne Kadar8Her kapıyı açabilecek kilidi yaptıkları için iş yelpazelerinin daha gelişmiş durumda olduğunu açıklayan Akcan, “Eskiden olduğu gibi iki basit makineyle olmuyor bu işler, 1 milyon liraya yakın yatırım yaptık. Yatırımın karşılığı olarak da kazancımız bol oluyor çünkü her türlü kapıyı açabiliyoruz.” Diyerek iş durumları hakkında değerlendirmede bulundu.

Her Kapıyı Onlar Açıyor! Denizli Çilingir Fiyatları Ne Kadar88Kapı Açmaya Gitti Ceset Buldu!

ÇİVRİL KENT KONSEYİ İLK TOPLANTISINI YAPTI ÇİVRİL KENT KONSEYİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Bu mesleği yaparken birçok değişik olayla karşılaştığından bahseden Mustafa Akcan, “Uzun süre kendime gelemedim” dediği olayı şöyle anlattı, “25 yaşlarında bir kadın, ailesinin yazlıkta olması sebebi ile evin kapısını açtırmak istedi. Kapıyı açtığımızda battaniyeye sarılıp yatmış bir kadın gördük. O an orada olan herkes ölü olduğundan şüphelendi ama ben de ‘Yok ya ölmemiştir’ dedim, Nabzını kontrol etmek için dokunduğumda buz gibiydi. En garip yaşadığım olay buydu meslek hayatımda. Uzun süre kendime gelemedim. Klima çarptığı için ölmüş.” 

Denizli Çilingir Fiyatları Ne Kadar?

Her Kapıyı Onlar Açıyor! Denizli Çilingir Fiyatları Ne Kadar654