5 Ağustos Pazartesi günü toplanacak Çivril Belediye Meclisi, belediyeye iş makinesi, hizmet aracı ve arazöz alınmasını görüşecek. Beş gündem maddesinin görüşüleceği toplantı saat 14.00 ‘te Belediye meclis toplantı salonunda başkan Semih Dere başkanlığında toplanacak. Başkan Dere meclisten 1 adet yükleyici,1 adet Kazıcı Yükleyici, 1 adet kamyonlu arazöz, 1 adet 4*4 pickup 1 adet greyder, 1 adet orta büyüklükte yol süpürme aracı,2 adet büyük sıkıştırmalı çöp aracı,2 adet küçük sıkıştırmalı çöp aracı, 5 adet çift kabinli kamyonet,1 adet arazöz alımı için yetki isteyecek.

Alınacak yeni araç ve makineler ile Çivril ve Çivril’e daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için çalışacaklarını belirten Başkan Semih Dere “Kum Ocağı işletmemizin bulunduğu araç park alanımızda kullanılmaz halde duran ve belediyemize mali yük olan araçları tespit ettik. Bunlardan bazılarını satışa çıkardık. Çivril büyük bir ilçe hizmetlerin aksamaması ve gecikmemesi için araç parkurumuzu yenileme ihtiyacımız var. 77 mahallesi ile Denizli’nin en geniş ve büyük ilçesiyiz. Alacağımız yeni iş makineleri ile Çivril ve mahallelerimize daha hızlı ve kaliteli hizmetler sunacağız” dedi.

TBMM GRUP BAŞKANVEKİLİ GÜLİZAR BİÇER KARACA BELEDİYE BAŞKANI SEMİH DERE'Yİ ZİYARET ETTİ TBMM GRUP BAŞKANVEKİLİ GÜLİZAR BİÇER KARACA BELEDİYE BAŞKANI SEMİH DERE'Yİ ZİYARET ETTİ

Belediye başkanı Semih Dere, Belediye araç parkurunda bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış araçların satılması için çalışma başlatmıştı. Çalışma kapsamında kullanılamaz durumda olan ve bakım onarımı belediye bütçesine külfet olacak makine ve araçlar belirlenmişti.

Editör: Bülent Çakır