Avukatlık stajını tamamlayan genç avukat Gizem Yüksel ofisini açtı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreni, yapılan dua ile başladı. Duanın ardından kısa bir konuşma yapan Denizli Baro Başkanı Adnan Demirdöğer büronun hayırlı olmasını dileyerek “zorlu bir eğitim ve staj sürecinin ardından bürosunu açan genç kardeşimizi ve ailesini kutluyorum. Açılan büronun öncelikler meslektaşım Gizem Yüksel’e, ailesine, Çivril ve Denizli’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Açılış programında konuşan Çivril Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Furkan Sünbül’de yaptığı konuşmada adaletin sacayağı şekilde olduğunu belirterek “Adalet, savunma, iddia ve hüküm ayaklarından oluşan bir üçlü sacayağıdır. Adaletin içinde iddia ve hüküm nasıl olmazsa olmaz unsurlarsa savunma da aynı derece de önemli ve vazgeçilmez bir unsurdur. Avukatlık ofisini açan genç kardeşimizi kutluyor adalete ve halkın huzuruna sağlayacağı katkıdan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Avukatlık bürosu ilçemiz ve Denizli’mize hayırlı olsun” dedi.

Çivril belediyesinden tarımsal üretime büyük destek Çivril belediyesinden tarımsal üretime büyük destek

Konuşmaların ardından işyerinin kurdelesi Baro Başkanı Adnan Demirdöğer, Çivril Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Furkan Sünbül, Belediye Başkan yardımcısı Tansel Ergut, önceki dönem Belediye Başkanı Niyazi Vural tarafından kesildi. Açılışa Çivril’de görev yapan avukatların yanı sıra Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeki Karahan, Çivril Esnaf ev Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Gürol Mutlu ile davetli ve misafirler katıldı.

Avukat Gizem Yüksel kurdele kesiminin ardından açılışa katılanlara ofisini gezdirdi.

Editör: Bülent Çakır