Denizli’nin Kuşpınar mevkiinde kurulan semt pazarında yaşanan yoğunluk vatandaşların alışverişini zorlaştırdı. Kurulan semt pazarında yaşanan yoğunluk vatandaşların hareket etmesini kısıtladı. Birbirlerini iterek ilerlemeye çalışan vatandaşlar arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı. Pazarcıların tezgâhlarını açmaya başlamasıyla birlikte vatandaşların pazar yerine gelmeye başladığı gözlendi.

“Bu Ayakkabının Teki Nerede ?”

“Sabahın erken saatlerinde pazara gelenler daha şanslı oluyor her istediğini buluyor” diyen vatandaşlar aradıklarını bulabilmek için tezgâhların altını üstüne getirdiler. Pazarın her bir köşesinden başka başka sorular duyuldu. Pazara gelen müşterilerden duyulan “ Bu ayakkabının teki nerede? Bunun 39 numarası var mı? ,Large bedenini kim aldı?” soruları yanıtlarını aradı. Bu sorular satıcı ile müşteriler arasında tartışmaya bile sebep oldu. Alacağı ayakkabın tekini aynı numarada bulamayan kadın “bu ayakkabıları tek mi satıyorsunuz? Bunun diğer numarası nerede ?”diye esnafa bağırınca esnaf da “tekini bulacaksan erken gelecektin !”diye cevap verince alışverişte tansiyon yükselti.

Pazar Kalbalık

KANDİLLER BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE FIRSAT OLMALI KANDİLLER BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE FIRSAT OLMALI

Sıcak Hava Bile Alışverişe Engel Olamadı!                   

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bayram alışverişine çıkan vatandaşlara termometreler bile engel olamadı. Sıcak havaların etkisinin iyice arttığı şu günlerde dışarda yürümek bile zorlayıcı olurken yoğun bir kalabalığın içerinde yol alıp alışveriş etmek resmen zulme dönüşüyor. 38 derece sıcak havaya rağmen Kuşpınar Mahallesi’ne kurulan pazar dolup taşıyor. Yüzlerce kişinin akın ettiği pazara ne sıcak havalar ne de kalabalık olumsuz etkilemiyor.