Aileler Dikkat: Çocuğunuzun Duruş Şeklini Kontrol Edin Aileler Dikkat: Çocuğunuzun Duruş Şeklini Kontrol Edin

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi’nde Başhekim olarak göreve başlayan Uz. Dr. Burak Koyuncu’yu makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra ilçedeki sağlık yöneticileriyle hastanede toplantı düzenleyen Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Burak Koyuncu ve İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Osman Alaşık’tan ilçede yürütülen sağlık hizmetlerinin güncel durumu hakkında bilgi aldı. Hastanede görevli hekimlerle de bir araya gelen Sağlık Müdürü Öztürk, hekimlerin poliklinik, yataklı servisler, ameliyathane gibi genel işleyiş süreçleri hakkında istek ve çözüm önerilerini dinledi.

Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Sağlıkta Kalite Standartları kapsamında gerçekleştirilen denetimde, Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi’nin hazırlık sürecinde ve Ulusal Kalite Değerlendirmesinde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı Hastane Yönetimi ve Kalite Birimi çalışanlarına teşekkür belgesi takdim ederek, emeğe geçen tüm hastane çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Sağlık Müdürü Uz.Dr. Berna Öztürk, diyaliz merkezinin işleyişi ve hastaların durumu hakkında sağlık çalışanlarından bilgi aldı.

Kıralan Aile Sağlığı Merkezi, Çivril 3 No’lu Kıralan Hacı Osman Gümüş Acil Sağlık İstasyonu ve Çivril 1’Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda da incelemelerde bulunan Sağlık Müdürü, sağlık çalışanlarıyla istişarede bulunarak, yürütülen çalışmaları değerlendirdi.

Editör: Bülent Çakır