ÇİVRİL’DE ÇEDES KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ ÇİVRİL’DE ÇEDES KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök, Şevkiye Özel Fen Lisesi ve Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonlarını ziyaret ederek öğretmen, öğrenci ve pansiyon çalışanları ile bir araya geldi. Pansiyonda kalan öğrencilerle sohbet eden Gök, öğrencilere ihtiyaçları ve şikayetleri olup olmadığını sordu.

Pansiyon Ziyaret Çivril

Yemeklerden memnun olup olmadıkları, öğretmenlerinin ve pansiyon çalışanlarının ilgileri ve hijyen konusunda öğrencilerden bilgi alan Dr. Mehmet Gök, öğrencilere söz verip kendilerini dinledi. Her şeyin onların memnuniyeti ve başarısı için olduğunu belirten müdür Mehmet Gök, öğrencilerden derslerine odaklanmalarını ve her türlü isteklerinde öğretmenleri aracılığı kendisine ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.

Okul ve Pansiyon müdürleri ile idarecilerini de hazır bulunduğu ziyaretlerde pansiyonların eksik ve ihtiyaçları hakkında idarecilerden bilgi alan ilçe Milli eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök, öğrencilerin en iyi şekilde konaklaması ve eğitim alması için çalıştıklarını belirtti.

Editör: Bülent Çakır