Yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ile ilçe halkının sevgisini kazanan müftü Muhammed Çörekçi her hafta Cuma günü esnaf ziyareti yaparak esnaflarla sohbet ediyor. Ziyaretlerde esnaflara kitap hediye eden Çörekçi sahabe ve Hz. Muhammed’in hayatından da kesitler anlatıyor.

Hayata geçirdiği ulu Çınarlar projesi ile ilçede hayatı sürdüren yaşlı, duayen esnaf  ve kanaat önderlerini ziyaret eden ilçe Müftüsü Muhammed Çörekçi Cuma günlerini de, esnaflarla bir araya geliyor. Her Cuma günü yedi esnafı ziyaret eden müftü Çörekçi esnaflarla sohbet ederek Türkiye Diyanet Vakfı tarafından basımı yapılan kitaplardan hediye ediyor. Ziyaretlerinde İslam hayatı, sahabelerin yaşamı ve İslam peygamberi Hz. Muhammed’in hayatından kesitleri anlatıyor. Ziyaretleri ile esnaflardan takdir toplayan müftü Çörekçi esnafların iş hayatına dair sorun ve sorularını da dinleyen dinleyerek sorunlara çözüm bulmaya çalışıyor.

Müftü Esnaf Ziyaret (2)

Ziyaretlerin güzel ve sevindirici olduğunu belirten esnaflar müftü Muhammed Çörekçi’ye teşekkür ederek “müftü her hafta bir farklı semt ve mahalledeki esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ediyor. İş yerimiz gelerek sohbet ediyor aklımıza takılan sorulara cevap veriyor. Derdimizi dinliyor bizimle birlikte zaman geçiriyor. Hediye ettiği kitaplar ve peygamber ve arkadaşları hakkında bizlere bilgiler veriyor. Kendisine düşüncesi ve ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Cuma günlerini manasına uygun bir şekilde idrak etme şansı yakalıyoruz” diyerek müftü Muhammed Çörekçi’ye teşekkür ettiler.

BAKLAN AĞUSTOS AYINDA BEYAZA BÜRÜNDÜ BAKLAN AĞUSTOS AYINDA BEYAZA BÜRÜNDÜ

9Be326E0 Dde9 4B5D 99Ce A29F9822C29D

Editör: Bülent Çakır