Türkiye’de madde kullanımında tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Yazar Cengiz Erdinç’in “Overdose Türkiye” kitabında yayınlanan yazıya göre kanalizasyon suyundan yapılan araştırmayla metamfetamin tüketiminin en yüksek olduğu ilk 15 il tespit edildi. Denizli ise bu sıralamada 8. sırada yer alıyor.  

Kitap-1

Diğer ilk 15 il ise şu şekilde; Aydın, Uşak, Bursa, Samsun, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Denizli, Eskişehir, Antalya, Kocaeli, Balıkesir, Burdur, Kayseri, Isparta.

BAŞKAN SEMİH DERE AKPINAR MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ BAŞKAN SEMİH DERE AKPINAR MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Denizli Kaçıncı Sırada Yer Aldı 

Eroin tüketiminde ise Denizli 2. sırada yer alırken narkotik vakalarda da ilk sıralarda yer alıyor. Eroin tüketiminde ilk 15 il ise şu sıralama şekilde; Isparta, Denizli, Edirne, İstanbul, Uşak, Tekirdağ, Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Van, Eskişehir, Kütahya, Tokat, Amasya, Çorum.

‘Overdose Türkiye Narkoelitlerden Mafyaya Uyuşturucunun Yüzyıllık İstilası' kitabı Hakkında  

Overdose Türkiye kitabı organize suç ve uyuşturucunun demokrasiye karşı bir tehdide dönüşen istilasını konu ediniyor. Kıyıda köşede unutulmuş resmi belgelerin, hiç konuşulmamış güncel raporların ve mahkeme kayıtlarının ayrıntılarında kalan karanlığa ışık tutuyor. bu anlamda araştırmacılı gazeteciliğin seçin örneklerinden birini oluşturuyor. 

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli