Vatandaşlar tamamen ücretsiz olan bu kurslara 12 -28 Haziran arası kayıt yaptırabilecekler. Açılacak olan kurslar özellikle çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri için önem arz ediyor Ayrıca çocukların sosyalleşmelerine katkı sağlayacak olan yaz kursları onların yeteneklerini ortaya çıkarmak için fırsat sağlayacak. Tavas Belediyesi ve Tavas İlçe Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü yaz kurslarını velilerden de tam not alıyor. Çocuklarının yaz tatilinde değerli aktivitelerle geçirmesini isteyen veliler bugünden Tavas İlçe Spor Müdürlüğü’nün yolunu tuttular.

CHP İLÇE BAŞKANI ATAŞ, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET GÖK’Ü ZİYARET ETTİ CHP İLÇE BAŞKANI ATAŞ, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET GÖK’Ü ZİYARET ETTİ

Afişş

Eren, Çocukları Yaz Kurslarına Davet Etti

Denizli’nin Tavas ilçesinde açılacak olan yaz kursları beldede yaşayan çocuklar için büyük bir eğlenme ve öğrenme merkezi olacak gibi görünüyor. Tavas İlçe Spor Müdürü Serdar Eren, velilere çocuklarının eğlenerek öğrenmeleri hem de yaz tatilini boşa geçirmemeleri için çağrıda bulundu. Eren: “velilerimiz çocuklarını yaz spor kurslarına kayıt yaptırabilirler. Çocukların gelişimi ve sosyalleşmeleri için bu kurslar önemli. Tavas’ta böyle aktivitelerden tüm çocuklarımız yararlanmalı. Kayıtlar başladı veliler kayıt işlemlerini son güne bırakmasınlar.” dedi.