FATMANUR VE RAMAZAN ÖMÜR BOYU MUTLULUĞA “EVET” DEDİ FATMANUR VE RAMAZAN ÖMÜR BOYU MUTLULUĞA “EVET” DEDİ

Çivril Saray Mahallesi muhtarı Deniz Salkan’ı muhtarlık ofisinde ziyaret eden Kaymakam Hasan Akbulut muhtar Salkan’dan mahallenin eksik ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Muhtar Deniz Salkan ile bir düre sohbet eden kaymakam Hasan Akbulut daha sonra Akpınar Mahalle muhtarı Özlem Açar’ı ziyaret etti. Muhtar Özlem Açar’dan Akpınar mahallesi hakkında bilgi alan kaymakam Hasan Akbulut kamu imkanları ile yapılacak hizmetler konusunda muhtarlara destek sözü verdi.

Saray Mahallesi muhtarı Deniz Salkan’a Saray mahallesinde yapılacak yol çalışmaları hakkında bilgi veren Kaymakam Hasan Akbulut Belediyenin Saray mahallesinde ki sokaklarda parke taş ihalesi yapıldığını söyledi.

Kaymakam Kadın Muhtar Ziyaret Çivril2

Akpınar mahallesin yol sorunu ve muhtarlık ofisi ile ilgili olarak muhtar Özlem Açar’a yardımcı olacağını belirten Kaymakam Hasan Akbulut yol ile ilgili olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi ev Çivril Belediyesi ile gerekli görüşmelerin yapılacağını iletti. Akpınar Mahallesi Muhtarlık Ofisi içinde gerekli çalışmaların yapılacağını belirten kaymakam Hasan Akbulut en kısa zamanda muhtarlık ofisinin yapılacağını ifade etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Çivril’in ilk kadın muhtarları Özlem Açar ve Deniz Salkan “Kaymakamız Hasan Akbulut’u mahallemizde ağırlamak, sorun istek ve önerilerimizi iletmek kadın muhtarlar olarak bize güç verdi. Ziyaretinden ve ilgilerinden dolayı kaymakamımıza teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Bülent Çakır