Çivril Ülkü Ocakları ‘Madde Bağımlılığına Hayır spora Evet’ sloganıyla birimler arası futbol turnuvası düzenledi. 8 takımın mücadele ettiği turnuva yarı final maçlarının ardından hafta sonu oynanacak final maçı ile tamamlanacak.

YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYE SPOR BİR İLKE DAHA İMZA ATTI YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYE SPOR BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

Madde Bagimliligina Hayir Spora Evet Civrilde Final Oynanacak1

Ülkü Ocaklarının gençlik ve toplum için önemli projelere imza attığını belirten Çivril Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Yılmaz “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının öncelikli görevlerinden biri toplumun bel kemiği gençlerin her anlamda gelişim ve eğitimine katkı sağlamak ve destek olmaktır. Bu anlamda Çivril Ülkü Ocakları olarak okul ve iş dünyasındaki gençlerimizle farklı etkinlikler düzenleyerek eğitimlerine katkı sağlamaya çalışıyoruz” dedi. Ocakta gençlerle sürekli bir araya geldiklerini belirten başkan Yılmaz “her akşam ocak binamızda gençlerle farklı etkinliklerle bir araya geliyoruz. Bu birliktelikler hem gençlerimizin fikir dünyalarına olumlu katkılar sağlayarak faydalı oluyor hem de gençlerin birbirleri ile tanışıp sosyalleşmesine katkı sağlıyor” dedi. 

Madde Bagimliligina Hayir Spora Evet Civrilde Final Oynanacak2

Turnuva hakkında da bilgi veren  Çivril Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı İbrahim Yılmaz, "Gençliğini yeterince eğitememiş ve gençliğine yöneltilen tehditlere zamanında müdahale edememiş toplumların istikbali karanlıktır. Bugün gençliğimize yönelik yapılan en büyük saldırı uyuşturucudur. Gençliğimiz ne yazık ki sosyal çevreleri arkadaş çevreleri ve ailenin ilgilenmemesinden dolayı uyuşturucu illetiyle karşı karşıya kalmıştır. Gençliği spora yönlendirmek amacıyla sosyal aktivitelerimiz devam edecektir" şeklinde konuştu. 

Madde Bagimliligina Hayir Spora Evet Civrilde Final Oynanacak3