Belediye Başkanı Semih Dere tarafından başlatılan ve vatandaşlardan büyük ilgi gören mahalle ziyaretleri ve vatandaş buluşmaları Cabar, Karalar ve Gürpınar mahalle ziyaretleri ile devam etti. mahalle kahvelerinde sakinlerle bir araya gelen başkan Dere devam eden çalışmalar hakkında bilgi vererek talep ve istekleri dinledi.

ÇİVRİL’DE YENİ MAHKEMELER HİZMETE BAŞLADI: YARGI SÜRECİ HIZLANIYOR ÇİVRİL’DE YENİ MAHKEMELER HİZMETE BAŞLADI: YARGI SÜRECİ HIZLANIYOR

Mahalle ziyaretleri kapsamında Ağustos ayının ilk ziyaretini Cabar Mahallesine yapan Başkan Semih Dere, mahalle muhtarı Besim Yaşar ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Köy kahvesinde geniş bir katılım ile yapılan toplantıda vatandaşlar başkan Dere’den mahallelerine yapılmasını istedikleri hizmetler konusunda talepte bulundu.

Cabar mahalle ziyaretinin ardından Karalar mahallesini ziyaret eden başkan ve Belediye meclis üyeleri Karalar mahallesinde çocukların ağırlıklı olduğu mahalleli grubu tarafından ağırlandı. Muhtar Aslan Kaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette mahallede yaşayan çocuklar başkan Dere’den saha ve spor alanı istedi.

Ziyaretler kapsamından günün son ziyaretini Gürpınar mahallesine yapan başkan Dere ve Belediye Meclis üyeleri Gürpınar mahallesinde muhtar Ekrem Tütüncü ve mahalle sakinleri ile bir aray geldi. Mahallede bulunan parkta vatandaşlardan gelen istek ve talepleri dinleyen başkan Semih Dere Çivril belediyesi tarafından yapımı devam eden çalışma ve hizmetler hakkında bilgi verdi.

Whatsapp Image 2024 08 06 At 14.43.32 (1)

Ağustos ayının ilk mahalle buluşmasını Gürpınar mahalle ziyareti ile tamamlayan Başkan Semih Dere Cabar, Karalar ve Gürpınar mahalle sakinlerine ev sahiplikleri için teşekkür etti. Başkan Dere yaptığı değerlendirmede “Cabar, Karalar ve Gürpınar mahallemizde hemşerilerimizin talep ve sorunlarını dinledik. Sorunların çözümü hususunda meclis üyelerimiz, birim müdürlerimiz ile fikir alışverişinde bulunduk. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Katılımcı ve Şeffaf Belediyecilik anlayışıyla Çivril’imizin tüm mahallelerinde hemşerilerimiz ile bir araya gelmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Editör: Bülent Çakır