ZAFERİN 848. YILI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI ZAFERİN 848. YILI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Merka Kişisel Bakım Salonu ortakları Şevket Ergun Karcı ve Barış Meriç, 31 Mart seçimleriyle CHP’den Çivril Belediye Başkanı seçilen Semih Dere’ye hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere bu ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, hem başkana tebriklerini sunan hem de esnafın yaşadığı sıkıntıları dile getiren Karcı, Meriç ve Çakmakçı, Başkan Semih Dere ile uzun ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Ziyarette, Merka yetkilileri esnafın içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal zorluklar hakkında Başkan Semih Dere’ye bilgi verdi. Başkan Semih Dere, esnafın sorunlarını dinleyerek, bu tür ziyaretlerin kendisi için büyük bir anlam taşıdığını ve esnafın sorunlarına çözüm bulma konusunda kararlı olduklarını belirtti.

Başkan Semih Dere, nazik ziyaretleri ve dilekleri için Merka Kişisel Bakım Salonu yetkililerine teşekkür etti. Dere, Çivril Belediyesi olarak esnafa destek vermeye devam edeceklerini ve onların yanında olduklarını ifade etti. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve esnafın geleceği hakkında umut verici mesajlarla sona erdi.

Editör: Bülent Çakır