Denizli TÜRKAV ailesi, Cumhur İttifakı'nın MHP'li adaylarının da katılımıyla 100. Yıl Buluşması'nda bir araya geldi. Buluşma, Cumhur İttifakı tarafından aday gösterilen MHP'li adayların yanı sıra çeşitli ilçelerden katılan belediye başkanlarıyla birlikte gerçekleşti. MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, buluşmada yaptığı konuşmada, “Allah'ın izni ve milletin desteğiyle seçim zaferi için gece gündüz çalışacağız” şeklinde konuştu.

MHP Denizli İl Başkanı Yılmaz, “Birliğin Gücüyle, 31 Mart’ta Zafere İmza Atacağız”

İYİ PARTİ ÇİVRİL İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ İYİ PARTİ ÇİVRİL İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ

TÜRKAV Denizli Şube Başkanı Murat Aydınlı, açılış konuşmasında, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini sadece başkanlık seçimi olarak değil, iç ve dışa karşı bir seçim mücadelesi olarak gördüklerini ifade etti. İl Başkanı Yılmaz'ın liderliğinde, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

MHP Denizli İl Başkanı Yılmaz, “Birliğin Gücüyle, 31 Mart’ta Zafere İmza Atacağız”

MHP İl Başkanı Yılmaz, konuşmasında partisinin ilkeli, onurlu ve dik duruşunu vurgulayarak, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'nin önderliğinde "Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben" anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti. Denizli'de 20'de 20 hedefini gerçekleştirmeye kararlı olduklarını ifade eden Yılmaz, MHP'nin Türkiye'nin gücü olduğunu söyledi.

MHP Denizli İl Başkanı Yılmaz, “Birliğin Gücüyle, 31 Mart’ta Zafere İmza Atacağız”

Buluşmaya katılan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, TÜRKAV ailesiyle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu paylaşarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise hizmet noktasında daha da ilerleyeceklerini belirterek, birlik ve beraberlik içinde Denizli'ye daha güzel hizmetler yapma temennisinde bulundu.

Etkinlik, geniş bir katılımla gerçekleşirken, MHP ve Cumhur İttifakı adayları, seçim öncesi birlik ve beraberlik mesajları vererek, Denizli'de başarılı bir sonuç elde etme hedefini bir kez daha vurguladılar.

Editör: Haber Merkezi