Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun yerel seçimlerden sonra birçok ilçeyi ziyaret etmesine rağmen Denizli’nin en büyük ilçesi konumundaki Çivril’e gelmediğini belirten Çetinkaya “başkan Çavuşoğlu ilçe gezilerine başladı, birçok ilçeyi de ziyaret etti. Seçimin üzerinden 4 ay geçmesine rağmen Çivril’e bir kez olsun bile gelmedi. Ne partililerine, ne seçmene ne de Çivril’e teşekkür etmedi.  Çavuşoğlunu Çivril’den uzak tutan sebep ne Çivril halkı adına soruyorum, Çivril’e gelmeme sebebi ne hem ben hem Çivril halkı çok merak ediyoruz” dedi.

ÇİVRİL CUMHURİYET BAŞSAVCISI ABDULLAH FURKAN SÜNBÜL “ADALET MEKANİZMASI HIZLI VE ADİL OLMALI” ÇİVRİL CUMHURİYET BAŞSAVCISI ABDULLAH FURKAN SÜNBÜL “ADALET MEKANİZMASI HIZLI VE ADİL OLMALI”

Çivril’de Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yatırım ve hizmetlerin olduğuna dikkat çeken MHP’li meclis Üyesi Asım Çetinkaya “Çivril nüfus yüzölçümü, tarımsal üretim ve ticareti ile Denizli’nin en büyük ilçesi konumunda. Büyükşehir belediye başkanı Çavuşoğlu’nun Çivril gibi önemli bir ilçeye gelmemiş olması doğru değil. Seçim sonrasında birçok ilçeye giden il merkezinde de defalarca halk ile bir araya gelen Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu Çivril’de ağırlamak isteriz. Hem seçim başarısından dolayı tebrik etmek hem de ilçemize yapılması gereken aciliyet bekleyen ve bu güne kadar ihmal edilmiş hizmetleri anlatmak isteriz. Başkan Çavuşoğlu’nun gelmediği her gün Çivril’e ceza, onun için Çivril’in cezalandırılması yanlış bir durum” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin 2014-2023 döneminde Çivril’e yaptığı yatırım ve hizmetlerle modern bir şehir haline getirdiğini belirten Çetinkaya “Osman Zolan belediye başkanlığı yaptığı dönemlerde tüm ilçelere yaptığı hizmetleri Çivril’e de yapmış ve Çivril’i modern bir kent haline getirmiştir. Geldiğimiz noktada Büyükşehir Belediye başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu devam eden bu hizmet destanlarını durdurmuş ve Çivril’i gönlünden silmiştir. Çivril ve Çivrilliler bu yapılanları unutmaz” dedi. 

Editör: Bülent Çakır