EURO 2024’e Gürcistan mağlup ederek iyi bir başlangıç yapan Ay-yıldızlılar, Portekiz’e 3-0 kaybederek ağır bir yenilgi aldı. Montella’nın kadro seçimi ve saha içi oyunu sıkça tartışılırken gözler Çekya mücadelesine çevrildi. A Milli Takım grubunu ilk iki sırada bitirdiği takdirde adını üst tura yazdıracak. Eğer mağlup olursa da en iyi grup üçüncüsü olabilmek için diğer karşılaşmaların sonuçlarını bekleyecek. A Milli Takım, Çekya karşısında galip gelmesi halinde D Grubunu lider tamamlayan Avusturya ile eşleşecek. Milliler, en iyi dört üçüncü arasına girerse, B Grubu veya C Grubu’nun liderleri olan İspanya veya İngiltere ile son 16 turunda karşılaşacak. 

Türkiye- Çekya Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

A Milli Takım, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda F grubundaki son maç bugün akşam 22.00'da başlayacak. Çekya - Türkiye mücadelesi TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

GENÇ SPORCULAR BAŞKAN SEMİH DERE'Yİ ZİYARET ETTİ GENÇ SPORCULAR BAŞKAN SEMİH DERE'Yİ ZİYARET ETTİ

Beraberlik Bile Yetiyor

A Milli Takım, F Grubu’nda şu ana kadar 2 maç oynadı ve birinden galibiyetle ayrılırken diğerinde mağlup oldu. Toplamda 3 puanı bulunan Ay-Yıldızlıların grubu ikinci bitirebilmesi için beraberlik yeterli olacak.