Çivril’de işletmeci Mehmet Perçin tarafından açılan Çadır Et Lokantası ve Restoran, Uşak Karayolu Galericiler Sitesi karşısında hizmete girdi. Düzenlenen açılış töreni ile hizmete giren restoran kendine özgü menü ve manzarası ile dikkat çekiyor.

Whatsapp Görsel 2024 05 20 Saat 13.20.46 C2E488A0

Uluslararası otel ve işletmelerde uzun yıllar hizmet yapan Çivrilli genç girişimci Mehmet Perçin tarafından hizmete açılan Çadır Restoran’ın açılış kurdelesini Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeki Karahan, Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Gürol Mutlu ile Müftü Muhammed Çörekçi yaptı.

Whatsapp Görsel 2024 05 20 Saat 13.20.46 E6C57Dc5

KÖYÜN SU İHTİYACINA DESKİ’DEN DESTEK KÖYÜN SU İHTİYACINA DESKİ’DEN DESTEK

Tören öncesinde konuşan Müftü Muhammed Çörekçi açılan işyerinin Çivril’in dışa bakan yüzü olduğuna dikkat çekerek “Açılışını yaptığımız işletme konumu itibarı ile Çivril’den geçenlerin ve Çivrillilerin tercih edeceği bir yer, dolayısıyla Çivril’in dışa bakan yüzü olacak bir müessese. Hazırladığı menü ile damaklara konsept ve tasarım ile de gözlere hitap eden bir işletme kazandırdığı için işletme sahibini tebrike diyorum. Açılan işyeri önce Perçin ailesine sonrada Çivril’imize hayırlı olsun” dedi.

İşletme sahibi Mehmet Perçin’de işletme ile ilgili olarak “Çivril’imizde hemşerilerimizin misafirlerimizin gönül rahatlığı ile et yiyebileceği ferah bir mekan hazırlamak istedik. Ürünlerimiz kendi hayvanlarımız günlük kesim. Yetiştiremeden kesime, satıştan pişirilmesi ile her aşamasında kendimiz varız. Et ile ilgili her türlü ürünü taze ve uygun fiyatla müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Sabah kahvaltısı ile başlayan servisimiz akşam yemeği ile son buluyor. Kahvaltı yemek ve dinlenmek isteyen tüm misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.