Çivril’de başarısıyla aynı zamanda da esprili yönüyle tanınan ve insanların gönlünde kısa sürede taht kuran Mustafa Kadayıfçı muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Temmuz ayında İstanbul’da düzenlenen nişan merasimi ile evliliğe ilk adımı adan Meltem – Mustafa Kadayıfçı çiftçi Çivril’de düzenlenen muhteşem düğün ile dünya evine girdi. İş ve siyaset dünyasından birçok isimi bir araya getiren düğüne, İstanbul ve Trabzon’dan çok sayıda davetli katıldı.

8 Eylül’de İstanbul’da düzenlenen kına merasimi ile başlayan düğün 21 Eylül’de Çivril’de düzenlenen nikâh ve düğün merasimi ile taçlandı. İnci Garden Düğün salonunda düzenlenen düğün öncesi davetli ve misafirlere yemek ikramı yapıldı. Nikah şahitliğini yapan Çivril Belediye Başkanı Semih Dere evlilik cüzdanını genç çifte aynı anda vererek, “evlilik kurumu iki kişi ile birlikte yürümesi gereken bir kurum o yüzden evlilik cüzdanını bir kişiye değil ikinize birlikte vermek istiyorum ve bundan sonraki yaşamınızda ikinize de mutluluklar diliyorum” dedi.

Mustafa Kadayıfcı Nikah Semih Dere

Kıyılan nikahın ardından genç çift ilk danslarını yaparken, dost ve sevenleri genç Kadayıfçı çiftini sahnede yalnız bırakmadı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün kız ve oğlan tarafının geleneksel oyun ve gelenekleri ile renkli bir geceye sahne oldu.

Düğün, gecenin sonunda damat ve gelinin dost ve sevenleri ile çektirdiği fotoğraf ile sona erdi.

Genç Çivril Gazetesi olarak Kadayıfçı ve Balçık ailelerini tebrik eder Meltem ve Mustafa çiftine bir ömür mutluluk dileriz.

KAYMAKAM HASAN AKBULUT KADIN MUHTARLARI ZİYARET ETTİ KAYMAKAM HASAN AKBULUT KADIN MUHTARLARI ZİYARET ETTİ

Mustafa Kadayıfcı Meltem Kadayıfcı Nikah

Muhabir: Nihat Kaplan