Organize Sanayi Bölgesi Yükselme Grubu maçlarının tamamlanmasının ardından Play-Off maçları oynandı ve Süper Lig biletini iki takım garantiledi. Kemal Uğurlu takımı, Chakra Mağazacılık takımını, Sirmersan Mermer ise Doğan Ambalaj takımını yenerek Süper Lig biletini aldı.ü,

5 Şubat 2024 Pazartesi günü oynanan Sirmersan Mermer ve Doğan Ambalaj mücadelesi 11-9 skoruya sonlandı. Kemal Uğurlu ve Chakra Mağazacılık maçı ise 2-1 bitti. Sirmersan Mermer ve Kemal Uğurlu takımları Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

Bu sonuçlarla birlikte, Uspar Tekstil, Altınbaşak Tekstil, Kemal Uğurlu Tekstil ve Sirmersan Mermer takımları 2024-2025 sezonunda DOSB Süper Ligi'nde mücadele edecekler.

ÇİVRİL GÜREŞ TAKIMI TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU ÇİVRİL GÜREŞ TAKIMI TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

9 Şubat 2024 Cuma günü oynanacak olan Kayteks Tekstil ve Tosunoğlu Tekstil ile Veritas Tekstil ve Özgür Tekstil maçlarının ardından iki kazanan takım belli olacak ve bu takımların yapacakları son maçla DOSB Süper Ligi'ne çıkacak son takım da belirlenecek. Böylece, 2023-2024 sezonunda DOSB Süper Ligi'ne toplamda 5 takım yükselecek.

OSB Süper Ligin 4 Takımı Belli Oldu

Editör: Haber Merkezi