Yeşil Çivril Sanayi Sitesinde araba döşemecisi işi yapan Mustafa Şahan kızının düğününde dostlari ile bir araya geldi.

Nezik ve Mustafa Şahan’ın kızları Kader ile İkbal ve merhum Birol Ekmekci’nin oğulları Serkan dünya evine girdi. “Özel günler birlikte güzel” diyerek tüm dost ve sevenlerini mutlu günlerinde birlikte olmaya davet eden Kader ve Serkan çifti unutulmaz düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

454005221 8220626951331643 1198992071887399413 N

Aşağı Mahalle eski itfaiye yakınında bulunan kız evinde 03 Ağustos Cumartesi günü düzenlenen kına gecesi öncesi konuklara yemek ikram edildi. Büyük bir davetlinin katılım gösterdiği kına gecesinde gelin kız Kader ile arkadaşları müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Saat 19.00’da verilen yemekle başlayan kına gecesi eğlencesi gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

04 Ağustos Pazar günü öğle saatlerinde Çayır Mahallesi SGK arkasında bulunan oğlan evinde ikram edilen yemek ile başlayan düğün merasimi saat 14.00’da gelin alma ile devam etti. Gelin alma konvoyuna yaklaşık yüz tane araç eşlik etti. Eski geleneklerin yaşatıldığı düğünde gelin dualar eşliğinde babası tarafından damada teslim edildi.

Yeşil Çivril Sanayi Sitesi esnaflarının yanı sıra düğüne çok sayıda davetli katıldı. Genç Çivril Gazetesi olarak Şahan ve Ekmekci ailelerini tebrik ediyor Kader ve Serkan çiftimize bir ömür mutluluklar diliyoruz.

KANDİLLER BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE FIRSAT OLMALI KANDİLLER BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE FIRSAT OLMALI

Kader Şahan

Editör: Bülent Çakır