Okul öncesi eğitim alanında Çivril’de marka olan özel Şahan Masal Diyarı Anaokulu eğitim öğretim sezonu öncesi tanışma ve kaynaşma yemeği tertip etti. Yeni sezon okula başlayan öğrenciler ile geçen yıllardan devam eden öğrenci velilerinin tanışmasının amaçlandığı yemek samimi bir ortamda gerçekleşirken veliler gün boyu birlikte vakit geçirerek bir arada zaman geçirme fırsatı yakaladı.

Whatsapp Image 2024 09 30 At 17.06.55

ÇİVRİL'DE 3. KİTAP GÜNLERİ TÖRENLE AÇILDI ÇİVRİL'DE 3. KİTAP GÜNLERİ TÖRENLE AÇILDI

3 – 6 yaş arası öğrencilere eğitim veren Özel Şahan Masal Diyarı Anaokulu müdürü Sertan Şahan etkinlik ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede okul olarak öğrenci ve velilerin büyük bir aile olduğunu belirterek “Özel Şahan Masal Diyarı Anaokulu olarak Çivril’deki en büyük aileyiz. Bugün aile bireylerimizin katılımı ile güzel bir tanışma ve kaynaşma yemeği düzenledik. Çoğu velimiz önceki yıllardan birbirleri ile tanışıyor. Okulumuzda eğitime yeni başlayan öğrencilerimizin velilerini katıldıkları Şahan Masal Diyarı ailesini ve bireylerini tanımalarını çocuklarının arkadaşlarını yakından görmelerini istedik. Özel Şahan Masal Diyarı anaokulu eğitim yuvası olmanın yanında öğrenci ve velilerin ikinci ailesidir” dedi.

Yemeğe katılan aileler düzenlenen etkinliğin samimiyetine vurgu yaparak “çocuğumuz emanet ettiğimiz eğitim kurumunun bizleri tanıştırmak adına yaptığı bu etkinlik gerçekten çok güzel. Aileler olarak bu vesile ile tanışmış olduk. Çocuklarımız da bizimle birlikte vakit geçirdi ve arkadaşlıkları pekişti. Yemeği düşünen ve hayat geçiren okul yönetimine teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Muhabir: Mehtap KAYAOĞLU