Alkolsüz şampanyalarının içine sim koyularak renklendirilebiliyor. Bu simler sayesinde şampanyalar daha parlak görünüyor. Renkli simler şampanyaların içindeki meyve aramalarıyla harmanlanınca ortaya görsel bir şölen çıkıyor.

Şampanya 

CEVİZ AĞACINDAN DÜŞEN ADAM HAYATINI KAYBETTİ CEVİZ AĞACINDAN DÜŞEN ADAM HAYATINI KAYBETTİ

Alkolsüz Şampanyaları Keyifle Tüketebilirsiniz

Gıdaya uygun olarak hazırlanan alkolsüz şampanyalar sim dolgusu ile göz dolduruyor. Ürünü patlatmak için sallamak yeterli oluyor. Kapak kısmı mantar olmayan özel plastik tıpası olan alkolsüz şampanyaları açmak için tribüşona gerek kalmıyor. Alkolsüz şampanyaları bitiremezseniz dolapta saklamak da mümkün.

“Alkozsüz Şampanyalar Alışkanlıkları Değiştiriyor”

 Geçtiğimiz günlerde bekârlığa veda partisinde alkolsüz şampanya patlattığı anları paylaşan muhafazakâr gelin tartışmalara neden olmuştu. Videodan sonra alkolsüz şampanya satışlarında değişiklik olduğunu dile getiren parti malzemeleri satışı yapan esnaf Serpil Solmaz : “son zamanlarda alkolsüz şampanyalar parti hazırlığı yapanlar tarafından daha çok tercih edilmeye başlandı. Alkolsüz şampanyalar müşterilerimiz için alternatif oldu. İnançları gereği alkole karşı olanlar partilerinde bunları kullanıyorlar. Bazıları da sadece dekor olarak davetleri için satın alıyor. Aslında bir yerde alkolsüz şampanyalar kişilerin alışılmış parti konseptlerinin dışına çıkmalarını sağlıyor. Misafirlerine farklı bir seçenek sunmuş oluyorlar. ”dedi.