Denizli'nin Çameli ilçesinde gerçekleştirilen bu yıl ilki gerçekleştirilen Tarım Sempozyumu; Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Pamukkale Üniversitesi Senato Üyeleri ve akademisyenlerin katıldı. 

Pau Kadinlara Egitim Vererek Istihdam Saglayacak5
Sempozyum Pamukkale Üniversitesi Senato Toplantısı İle Başladı
Sempozyum Hayri Dev Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşti, Pamukkale Üniversitesi Senato Toplantısı ile başladı.

Pau Kadinlara Egitim Vererek Istihdam Saglayacak6

Toplantıda 1. Çameli Tarım Sempozyumu'nun yanı sıra Çameli Meslek Yüksekokulu'nun gelişimi ve geleceği hakkında da konuşuldu

Pau Kadinlara Egitim Vererek Istihdam Saglayacak4

Kadınlara PAÜ'de Eğitim Verilecek Sonrasında İstihdam Sağlanacak

Sempozyumda, gerçekleşen toplantının son kısmında Çameli Belediyesi ve Pamukkale Üniversitesi arasında, kadınlara istihdam sağlanması amacıyla PAÜ tarafından eğitim verilmesi için protokol imzalandı.

MUHTAR ADINA YAPILAN PARK HİZMETE AÇILDI MUHTAR ADINA YAPILAN PARK HİZMETE AÇILDI

Pau Kadinlara Egitim Vererek Istihdam Saglayacak7

Başkan Arslan, Rektör Kutluhan'a Elmalı Kilimi Hediye Etti

Protokol imzalandıktan sonra Başkan  Arsalan tarafından Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan'a Coğrafi İşaret Belgesine sahip motiflerle işlenmiş olan el dokuması Elmalı Kilimini armağan etti.

Sonrasında ise Elmalı Mahallesi'ne teknik gezi düzenlendi. Gezide Elmalı Mahallesi'nde yer alan Dokuma Atölyesi incelendi. 
 

Kaynak: HABER MERKEZİ