Temmuz ayı meclis toplantısı ikinci birleşim birinci oturumunda gündem dışı söz alarak konuşan yeniden refah partisi meclis üyesi raamzan Ayhan hamam ve Tren yolunda bulunan bazı alanlar hakkında bilgi istedi. Ayhan yapılacak düzenleme ile tren yolu bölgesindeki bazı alanların park olarak kullanılabileceğini ifade etti.

Temmuz ayı meclis toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce söz alan Yeniden Refah partili meclis üyesi Ramazan Ayhan Çivril belediyesi tarafından yapılan Hamam’ın ne zaman hizmete gireceğini sordu. Ayhan tren yolu çevresinde bulunan bazı park ve yeşil alanların bakımsızlığına dikkat çekerek bölgede temizlik ve bakım çalışması yapılmasının faydalı olacağını belirtti. Ayhan konuşmasında bazı alanların kötü görüntüsünün Çivril’e yakışmadığını ifade ederek “Tren yolunda bulunan parkın bakımı Çivril’e yakışmıyor. Ayrıca Kütüphanenin arkasındaki ağaçlık alandaki bakımsızlık çok kötü. Bu alan temizlenir etrafına büfe yapılırsa hem insanların oturabileceği alanlar oluşturulur hem de buraları işletenler bu alanı sürekli temiz tutar bakımını yapar” dedi.

Yeniden Refah parti Meclis üyesi Ramazan Ayhan’ın gündem dışı soruların cevap veren Başkan Dere tren yolunda bulunan ve işletmesini özel şahısların yaptığı alanda bakım ve temizlik çalışmalarının yapılacağını ve işletme sahiplerinin duyarlı olmaları konusunda uyarılacağını belirterek “Tren yolu sahamız da bulunan bazı işletmelerin uyarılmasını ve gerekli bakım temizlik çalışmalarının yapılamasını sağlayacağız. Uyarı ve önerileriniz teşekkür ederim. Bahsettiğiniz alan ve tren yolu sahamız ile ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediyemizin Kültür Varlıkları Müdürlüğü ile geliştirdiğimiz projelerimiz var. Bu projeler kapsamında bu alanı değerlendirmek istiyoruz. Önümüzdeki günlerde Çivililerin beğeneceği güzel bir proje ortaya çıkacağını umuyorum” dedi.

ÇİVRİL İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI BAKİ AVCI YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ ÇİVRİL İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI BAKİ AVCI YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

Hamam hakkında da bilgi veren Başkan Dere “Çivril Belediyemiz tarafından yapımına başlanan Hamam, büyük oranda tamamlandı. Binanın dışında bazı işlerimiz kaldı, içinde de fayans ve kaplama işlerimiz devam ediyor. Yapılacak peyzaj düzenlemelerinin ardından en kısa sürede hizmete hazır hale getireceğiz” dedi.

Editör: Bülent Çakır