Orjinal parfümlerin fiyatlarının dudak uçuklatlaması açık parfümlerimleri daha cazip kılıyor. Bu iki parfümün satış fiyatı arasındaki fark uçurum oluşturuyor. orjnal parfümde en düşük parfüm fiyatı 1000 TL iken açık parfüm 200 TL olarak satılıyor.  

Çeyrek Fiyatına Parfüm!

Açık parfümlerin orijinallerine benzetilerek aynı kokunun elde edilmeye çalışılmasıyla hazırlanması açık parfümlerin fiyatını da etkiliyor. Muadil parfümlerin fiyatı neredeyse orijinal markanın çeyreği bile değil. Şu an piyasada satılan en düşük doldurma parfüm 200 TL’ den başlıyor. Belli başlı popüler markların ürünlerinin satış fiyatı ise en düşük 2 bin TL civarı. Çeyrek altınla yarışan her geçen gün fiyatında değişikliğe gidilen parfümlerde yok değil. Bu sebepten ötürü son zamanlarda muadil parfüm arayışı ve satışı artmış bulunmakta.

Açık Parfümlerin Onaylı Olmasına Dikkat Edilmeli!

Piyasada satılan her açık parfümde alınmamalı. Orijinaline çok yakın yapılan hatta şişesine kadar aynı tasarlanan parfümleri satın alırken dikkat edilmesi gerekenin en başında şişelerin üzerlerindeki Sağlık Bakanlığı onayı gelmeli. Vatandaşlar açık parfüm alırken üretilen yerin merdiven altı olmamasına ve bilindik mağazalardan almaya dikkat etmeli.     

MERHUM CAFER SOLAK ADINA MEVLİT OKUTULDU MERHUM CAFER SOLAK ADINA MEVLİT OKUTULDU

Aynı Koku Her Kişide Farklı Mı Kokar?

Her kokunun her tende farklı koktuğu parfümler fiyatları kadar çevreye yaydıkları hoş kukusuyla da anılmalı. Kullanılan parfümlerin içerdikleri baharat, çiçek ve odunsu kokular kullanan kişide hoş bir eda yaratmalı. Çevrenizdekiler siz oradan ayrıldıktan sonra sizi kokunuzdan tanımalı. Peki, siz kokunuzla ‘sizi kokunuzdan tanıdık’ dedirtiyor musunuz?