Sultan- Halil Yıldız ile Merhume Naciye- Merhum Mehmet Ali Bilgin’in torunları, Zeynep-Ferhat Bilgin’in oğulları Mehmet Ali erkekliğe ilk adımını attı.
Mehmet Ali ; “Sünnet töreninde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.” diye sevenlerini sünnetine davet etti.
Sünnet çocuğu Mehmet Ali gezdirmek üzere 10 Temmuz Pazar günü 17.00’da çok sayıda aracın katılımı ile düğün konvoyu oluşturuldu. Kornolar eşliğinde gezilerek heyecanlı, coşkulu bir ortam yaşandı.
Aşağı Mahalle Dumlupınar Caddesinde( Eski itfaiye arkası) 19.00’da yemek verildi. Yemek ikram edildikten sonra sünnet eğlencesi başladı. Yakınları, komşuları ve sevenleri bu güzel günde aileyi oyun pistinde de yalnız bırakmadı. Akşam geç saatlere kadar süren eğlencede tüm davetliler gönüllerince eğlendiler.
Biz de Genç Çivril Gazetesi olarak Allah’tan Mehmet Ali’ye ve ailesine damatlığını görmeyi nasip etmesini diliyoruz.