SATRANÇ’TA İLK HAMLE BAŞKAN DERE’DEN SATRANÇ’TA İLK HAMLE BAŞKAN DERE’DEN

Aracına aldığı müşterisi tarafından 3 el ateş edilerek vurulan 44 yaşındaki taksi şoförü Oğuz E. iyi niyetinin kurbanı oldu. Önceki gece 03.30 sularında İzmir Gaziemir’de meydana gelen olayda sürücü Oğuz E. müşteri tarafından bir süre yanlış adresler ile oyalandı. Araç kamerasına yansıyan görüntüde istenilen adrese gelindiğini belirterek aracı durduran müşteri, cebinden para çıkarır gibi yaparak tabanca çıkarıp 3 el art arda ateş etti.

Taksi Sürücüsü Silahlı Saldırıya Uğradı!

Soğukkanlı adam, aracı dakikalarca karıştırırken bir de üzerine şoföre nasihat vererek “Bazı insanlara güvenmeyeceksin” dedi. Saldırının ardından kanlar içerisinde yan koltuğa devrilen sürücüye bir de üzerine dönüp tokat attı. Aracı arayarak talan eden cani, aracın dışında dakikalarca bekleyip daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Taksi Sürücüsü Silahlı Saldırıya Uğradı!

İyi niyetli sürücü, “Soğuk hava alayım dedim. İnsanları yolda bırakmak olmaz”

Görüntülerin bir kısmında ise taksi şoförünün, “Bende arabayı daha yeni aldım. Şoför arkadaşı bıraktım, eve gidiyordum. Çalışmayacağım zaten araba arızalı. Sanayiye bırakacağım sabah arabayı. Soğuk hava alayım dedim. İnsanları yolda bırakmak olmaz. Sen o maskeyi takarsan kimse durmaz abi” derken saldırgan ise “Hastayım ondan takıyorum abi” diyor. Şoför Oğuz E. ise “Ben alırım niye almayacağım. İnsanı bu havada sokakta mı bırakalım dışarısı buz gibi” dediği duyuluyor.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Oğuz E. ameliyata alındı. Polis ekipleri acımasız saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi