ÇİVRİL’DE YENİ MAHKEMELER HİZMETE BAŞLADI: YARGI SÜRECİ HIZLANIYOR ÇİVRİL’DE YENİ MAHKEMELER HİZMETE BAŞLADI: YARGI SÜRECİ HIZLANIYOR

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yağmur Yalçın, TİP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Dinç ve partililer İnternet Gazetemiz genccivrilgazetesi.com’u ziyaret etti.  

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yağmur Yalçın, TİP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Dinç ve partililer İnternet Gazetemiz genccivrilgazetesi.com’u ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette kolaylıklar dileyerek özgür yerel basın ile ilgili açıklamalarda bulunan TİP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yağmur Yalçın ve TİP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Dinç, Denizli Belediye Başkanı olduklarında yerel basının reklam ilişkileri sebebiyle sansür uygulanmayacağının altını çizerek, “Bu bizim anlayışımızda imkansız bir şey biz eleştirilmemek için uğraşacağız. Herhangi bir sansür mevzu olduğunda ben Tipliliğimi yitirmişim demektir. Biz her şeyi bilemeyiz. Basınla bir araya geldiğimizde de siz ne görüyorsunuz ne eksiğimiz var dememiz lazım. Kent meclisleri, mahalle meclisleri, STK’lar, meslek odalarının önemi orda herkese değemiyor eksik kalabiliyorsun. Burada basının önemi tarafsız haberciliği ile eleştiriyse eleştiri takdirse takdirini ortaya koymak aslında” şeklinde açıklamalarda bulundu.  

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli