Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında Portekiz ile karşılaşacak. Gruptataji ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden Milli Takım, averaj farkıyla lider durumda yer alıyor. Milli Takım, Portekiz karşısında kazanmak ve gruplardan çıkabilmek için avantajı tamamen eline almak istiyor. Kritik mücadele öncesinde karşılaşmanın canlı yayın bilgilileri ve Milli Takım'ın muhtemel 11'i belli oldu. 
TÜRKİYE-PORTEKİZ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?
Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) ikinci maçını 22 Temmuz 2024 Cumartesi günü Portekiz ile yapacak.
BVB Dortmund Stadı'nda oynanacak olan maç saat 19.00'da başlayacak. Milli Takımımızın mücadele TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11 BELLİ OLDU

Türkiye A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Vincenzo Montella'nın sahaya sürmeyi düşündüğü 11 ise şu şekilde;

Mert Günok

Mert Müldür

Samet Akaydin

Abdülkerim Bardakci

Ferdi Kadıoğlu

Kaan Ayhan 

Salih Özcan

Hakan Çalhanoğlu

Kenan Yıldız

ÇİVRİL GÜREŞ TAKIMI TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU ÇİVRİL GÜREŞ TAKIMI TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Arda Güler

Barış Alper Yılmaz

HEDEF: 2'DE 2 YAPMAK

Grubun ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 yenen ay-yıldızlı ekip, Portekiz'i de yenerek 2'de 2 yapmayı hedefliyor. Portekiz ilk maçında Çekya'yı uzatmalarda bulduğu golle 2-1 mağlup etmişti.
İlk maçların neticesiyle milli takım, grupta averajla lider durumda bulunuyor. Grubun diğer maçında ise Gürcistan ile Çekya karşı karşıya gelecek. Hamburg'da oynanacak mücadele TSİ 16.00'da başlayacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ