Denizli'deki alışveriş festivalinde düzenlenen özel kampanya büyük bir izdiham yarattı. EGS Fuar alanında gerçekleşen festivalde, 1 TL'ye satılan zigon sehpalara olan talep, fuarın giriş kapısında kaotik bir duruma sebep oldu. Festival ziyaretçilerine, 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 1 TL karşılığında zigon sehpa alma imkanı tanıyan kampanya, ilk gün büyük ilgi gördü ve 5 bin kişi bu fırsattan yararlandı.

Kampanyanın fuarın son gününde tekrarlanacağı haberinin sosyal medyada yayılmasıyla, fuar alanına gelen ziyaretçiler arasında uzun kuyruklar oluştu. Bu yoğunluk zaman zaman izdihamı beraberinde getirdi. Zigon sehpa almak isteyenler arasında yaşanan kalabalık, bazı kişilerin birbirlerini ezmesine neden oldu. Organizatörler, beklenenden fazla ilgi nedeniyle güvenlik önlemlerini artırmak zorunda kaldı.

Alınan önlemlere rağmen fuar merkezinin giriş kapısında izdiham meydana geldi. Kapıların geç açılması nedeniyle bazı ziyaretçiler sitemlerini dile getirdi. Özel güvenlik görevlilerinin kapıyı kapalı tutmaları ise izdihamı önleyemedi. Kapının kırılmasıyla birlikte içeriye doluşan kalabalık, zigon sehpa sahibi olabilmek için birbirleriyle yarıştı.

ÇİFTÇİ KARDEŞLER GÜNGÖR ÇİFTÇİ İÇİN LOKMA DÖKTÜRDÜ ÇİFTÇİ KARDEŞLER GÜNGÖR ÇİFTÇİ İÇİN LOKMA DÖKTÜRDÜ

Fuar alanında devam eden 1 TL'ye sehpa satışları sırasında, ürünlerin azaldığını gören bazı vatandaşlar, fuar alanının dışında bekletilen sehpalara saldırdı ve yağmaladı. Yaşanan karmaşa sırasında, vatandaşlar arasında birbirlerine zarar verme pahasına geçen anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Editör: Haber Merkezi