Manisa'nın Yunus Emre ilçesinde bulunan Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Mitsubishi Electric fabrikası inşaatında yangın çıktı. 

Platformda kaynak yapılırken çıkan yangın hızla büyüdü. 5 metre yükseklikteki platformda kaynak yaptıkları öğrenilen Alibaba Gökalp ile Zülfü Çınar'ın bulunduğu alana kıvılcımlar hızla yükseldi. Platformun altında istiflenen izolasyon malzemelerine sıçrayan ateşler yangının büyümesine sebep oldu.

Yanarak Can Verdiler!

Aniden parlayan alevler yüzünden panikleyen iki işçi kurtulmak için kendini platformdan aşağı bıraktı. Alibaba Gökalp ile Zülfü Çınar yanan bölgenin içine düşerek yapışkan köpüklerin erimesi sonucu mahsur kaldılar. Feci şekilde yanarak can veren iki işçiyi fark etmeyen diğer işçiler yangını söndürmek amacı ile alana kum döktü. 

Bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri ile sağlık, polis, UMKE ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yanarak hayatını kaybederken bedenleri göçük altında kalan iki işçiyi itfaiye ekipleri çıkardı. İşçilerin cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. 

Yanarak Can Verdiler!

Hayatını kaybeden iki işçinin de Manisa'ya Tunceli'den çalışmak için geldikleri bilgisi edinildi. 

Çivril'de Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli tanıtıldı Çivril'de Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli tanıtıldı

Olaya ilişkin soruşturmalar devam ediyor. 

Editör: Haber Merkezi